Gotvach.bg»Избрани Колекции»Английска Панировка за Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Английска Панировка за Риба

Английска Панировка за Риба

Прегледай всички 24 избрани предложения относно английска панировка за риба в Gotvach.bg.
Бяла риба панеБяла риба панеБялата риба се реже тънки резени. Овкусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок. Оставя се да се маринова най-малко за един час....
Броколи пане със сусамена панировкаБроколи пане със сусамена панировка
Измийте и подсушете броколито, разделено на розички. Разбийте яйцата с бакпулвера, 1 с.л. от бялото брашно, 2 с.л. от царевичното, чесъна, черен...
Калмари пане в царевична панировкаКалмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета. Поръсваме с бял пипер...
Риба пане във фурнаРиба пане във фурна
Добър апетит с тази риба пане на фурна!...
Риба в панировкаРиба в панировка
С лъжица се намазва с панировката от двете страни. Загрява се олио в тиган, пържим от всички страни до зачервяване....
Бяла риба пане с бираБяла риба пане с бира
Взимаме филе риба, потапяме го в панировката и го пържим в тиган до готовност от двете страни....
Бяла риба пане с гарнитураБяла риба пане с гарнитура
Пърженето продължава, докато панировката придобие златист цвят....
Панировка за риба с галетаПанировка за риба с галета
Отделените белтъци разбиваме на пяна. В друг съд изсипваме брашното, смесваме с подправките и разбъркваме. В трети съд поставяме галетата. Рибата...
Риба в пухкава бирена панировкаРиба в пухкава бирена панировка
Поднесете с чесново-майонезен сос и резени лимон и гарнирайте със свежа салата вашата риба в пухкава панировка....
Хрупкава панировка за риба и пилеХрупкава панировка за риба и пиле
Ако панировката е за риба, към нея се добавя и розмарин. Ако е за пилешко, се добавя босилек....
Английска запеканкаАнглийска запеканка
6
Английската запеканка е готова....
Английска закускаАнглийска закуска
3
Изсипваме фасула в тава, овкусяваме с червен и черен пипер и печем под грил, до сгъстяване на доматения сос, като от време на време го разбъркваме...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: