Панирана риба

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Панирана риба1 / 2
27/04/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
65 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
75 мин.
Порции
1
"Само предлагаме, вие ще трябва да си го приготвите сами!"

Необходими Продукти

  • риба - 180 г
  • масло - 20 г
  • галета - 10 г
  • брашно - 5 г
  • картофи - 100 г
  • кисели краставички - 60 г
  • яйца - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме.

В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето.

Рибата се потапя в брашното, после в яйцето, в галетата и пак в яйцето.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се топла с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
58
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

sne6ka
sne6ka
как се панира бяла риба филе благодаря предварително
02.12.2012 23:24
3